Thursday, 10 December 2015

Coway Malaysia : Produk dan Cara Membuat Belian Tunai atau sewa beli. COWAY.MY

Coway Malaysia
Tahukah anda ?? Produk Coway Malaysia seperti penapis air Coway boleh dimiliki dengan tiga cara pembelian:
1- Pembelian Secara Tunai (outright)
2- Pembelian secara Sewa Beli.
3- Pembelian secara Bayaran Ansuran (installment).
 
Tiga cara pembelian ini membezakan berapa komitmen bulanan. Contohnya jika anda berminat untuk membeli penapis air Coway model Villaem, anda perlu membayar:

RM3,800 Pembelian secara Outright.
RM125 Pembelian secara Sewa Beli.
RM 105.50 Pembelian secara Bayaran Ansuran.
 
Info Coway Malaysia

Pembelian Penapis Air Coway Secara Online

Kini dunia serba mudah.. semua boleh didapati dihujung jari, proses jual beli menjadi lebih mudah. Memiliki penapis air Coway juga semudah ABC jika anda membuat tempahan secara online. Anda tidak lagi perlu ke mana-mana pasaraya untuk membuat pendaftaran. Kami yakin, selepas selesai proses pendaftaran dan pembayaran, Cody atau pasukan teknikal kami akan ke rumah anda dalam masa 2 hari untuk memasang penapis air Coway anda.
Sila ikuti langkah mudah berikut :
  1. Sila hubungi kami di 0124506763 @ 0175750810 melalui SMS atau WhatsApp untuk bertanya berkaitan produk. Tanya perbezaan produk Coway, perbezaan harga Coway dan bagaimana cara untuk servis atau tukar filter Coway (semuanya PERCUMA selama lima tahun).
  2. Saya akan hantarkan borang pendaftaran dan borang yang berkaitan. Anda isi dan pulangkan kepada kami.
  3. Anda buat pembayaran deposit dan bayaran bulan pertama seperti yang diterangkan pada langkah pertama. Anda tunggu tiga hari untuk pemasangan.
Sangat Mudah! Anda tidak perlu bazirkan masa, tenaga, dan petrol untuk memiliki penapis air Coway untuk keluarga anda. Sebarang pertanyaan berkenaan Produk Coway, sila hubungi saya/atau SMS/Whatsapp “COWAY” ke 0124506763 @ 0175750810.

@ terus tekan butang ini -> Contact Us

@ terus mesej kami di [Facebook]


PRODUK

Coway Malaysia Penapis Air

Penapis Air

Penapis air Coway sudah terkenal di Malaysia bahkan di dunia kerana produknya yang berkualiti tinggi serta perkhidmatan selepas jualan yang terbaik. Penapis Air Coway didatangkan dengan pelbagai versi bagi memenuhi keperluan pengguna yang pelbagai

Penapis Udarapemerah jus

Sistem Penapis Udara ataupun Air Purifier Coway adalah Penapis Udara berteknologi tinggi yang digunakan oleh mereka yang inginkan udara bersih yang boleh membantu mengurangkan risiko penyakit. Rekaan bertaraf 5-BINTANG dengan harga mampu milik.

PeMerah Jus

jusUntuk Perahan semulajadi, nikmatilah Juicepresso Semua orang sudah tahu tentang kepentingan dan kebaikkan buah dan sayuran di dalam pemakanan seharian. Namun tidak semua orang mampu untuk meletakkan kesemua khasiat di dalam setiap hidangan. Kini Coway membantu anda!


Penapis Luarpenapisluar

TEKNOLOGI & INOVASI Teknologi penapis air luar rumah. Coway telah menambah variasi produknya dengan memperkenalkan penapis air luar rumah. Design yang Anggun dan Kemas, Saiz yang kecil serta diperbuat daripada besi tahan karat berkualiti tinggi.


SPA Mandian Coway

BB09_1
Keperluan Harian Untuk Kulit Yang Lebih Lembut
‘Coway’s Spa Softener’ mampu menghapuskan partikel-partikel tercemar dari sumber air di rumah bagi memastikan kulit anda hanya menyerap air yang bersih.
 

Manual Bidet

Eco Friendly Bidet Dengan hanya menggunakan tekanan air, Coway bidet tidak memerlukan pengguaan elektrik. Reka bentuk yang lebih sofistikated Bersih dan selamat 3 langkah pengawalan Elegan   Spesifikasi : Power  Consumption No electric required Filter MF Filter Water Flow Rear Cleansing 1.2 L/m  in Front Cleansing 1.2 L/min Water Temprature – Seat Temperature –
Coway Eco Friendly Bidet

No comments:

Post a Comment